2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Újratárgyalják Farkas Péter ügyét + Videó

Perújítást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla Farkas Péter egykori olimpiai bajnok birkózó ügyében.

A Hír Televíziónak a volt sportoló ügyvédje elmondta: egy új bizonyíték adott erre alapot. Farkas Pétert kábítószerrel való visszaélés miatt ítélték hét év fegyházra még 2008-ban.

„A szerdai postával érkezett meg a Fővárosi Ítélőtábla végzése, korábban a Fővárosi Bíróság Fővárosi Törvényszék elutasította a perújítási indítványt, és ebben a végzésben a tábla a fellebbezésemnek helyt adva elrendelte a perújítást Farkas Péter ügyében. Az ítélőtábla elfogadta a fellebbezésnek azt az érvelését, hogy az új bizonyíték, a műszaki szakértői vélemény igenis hatással lehet a tényállás megállapítására, illetve a bűnösség kérdésében jelentőséggel bír. Az ingatlan hasznosíthatóságával kapcsolatos bizonyítás Farkas Péter esetében központi eleme volt mindeddig a bíróságoknak a bűnösség megállapítása kérdésében” – jelentette ki a Hír TV-nek Pelle Andrea, a korábbi olimpiai bajnok védője.

A Hír Televízió Stopper című műsorának legutóbbi vendége Barcelona olimpiai bajnok birkózója volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!