2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Újratárgyalják Farkas Péter ügyét + Videó

Perújítást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla Farkas Péter egykori olimpiai bajnok birkózó ügyében.

A Hír Televíziónak a volt sportoló ügyvédje elmondta: egy új bizonyíték adott erre alapot. Farkas Pétert kábítószerrel való visszaélés miatt ítélték hét év fegyházra még 2008-ban.

„A szerdai postával érkezett meg a Fővárosi Ítélőtábla végzése, korábban a Fővárosi Bíróság Fővárosi Törvényszék elutasította a perújítási indítványt, és ebben a végzésben a tábla a fellebbezésemnek helyt adva elrendelte a perújítást Farkas Péter ügyében. Az ítélőtábla elfogadta a fellebbezésnek azt az érvelését, hogy az új bizonyíték, a műszaki szakértői vélemény igenis hatással lehet a tényállás megállapítására, illetve a bűnösség kérdésében jelentőséggel bír. Az ingatlan hasznosíthatóságával kapcsolatos bizonyítás Farkas Péter esetében központi eleme volt mindeddig a bíróságoknak a bűnösség megállapítása kérdésében” – jelentette ki a Hír TV-nek Pelle Andrea, a korábbi olimpiai bajnok védője.

A Hír Televízió Stopper című műsorának legutóbbi vendége Barcelona olimpiai bajnok birkózója volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!