2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Újraindulhat a Főtáv-per

Újraindulhat a Főtáv-ügy.

A Népszabadság azt írja: a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú, felmentő ítélet hatályon kívül helyezését indítványozta az ügyben. A Fővárosi Törvényszék februárban bűncselekmény hiányában mentette fel a Főtáv volt vezetőjét. A vádirat szerint Kovács Lajos megtévesztéssel vette rá a fővárosi cég igazgatóságát, hogy hozzájáruljanak a közületi hőszolgáltatásra engedéllyel nem is rendelkező Csepeli Hőszolgáltató Kft. megvásárlásához. A Célpont című műsorunk által feltárt ügylet 120 millió forint kárt okozott a Főtáv Zrt.-nek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!