2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Belföld

Újra nyomoznak a Hajdú-Bét csődje ügyében

Újra nyomoznak a Hajdú-Bét csődje ügyében. A Magyar Hírlap azt írja: az eljárást új információk alapján, csődbűncselekmény gyanúja miatt rendelte el a Kecskeméti Járási Ügyészség.

A nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja, ismeretlen tettes ellen. A Hajdú-Bét egykor a legnagyobb baromfi-feldolgozó cég volt, de 2003-ra fizetésképtelenné vált. A tulajdonos ekkor a Bajnai Gordon vezette Wallis-cégcsoport volt. Az érintett vállalkozók megélhetése egyik napról a másikra vált lehetetlenné. Több gazda öngyilkos lett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!