2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Újra fejlődő pályára akarja állítani Salgótarjánt a jobboldali összefogás + videó

25 pontban foglalta össze a salgótarjáni jobboldal azt, hogy mivel lehetne kihúzni a várost a tétlenségből. A térség országgyűlési képviselője szerint a települést 10 éve vezető baloldal, hibák sorozatát vétette, ezért nem profitált Salgótarján semmit sem a Modern Városok Programból.

  • Újra fejlődő pályára akarja állítani Salgótarjánt a jobboldali összefogás + videó

Salgótarján belekerült egy spirálba. Sokfajta mutatója nagyon rossz irányba vett változást. Elsősorban ezt kell megállítanunk. És ennek megállítására itt van most a programcsomagunk - nyilatkozta stábunknak Kreicsi Bálint, a kormánypártok és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület polgármesterjelöltje.

A jobboldali összefogás szerint a legfontosabb teendő Salgótarjánban a munkahely teremtés, a barnamezős régi ipartelepek felszámolása, valamint a közbiztonság megerősítése.

Fotó: Kreicsi Bálint

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

A Tisza Párt alapítója egy elnyomó rendszert szolgált ki és a CÖF-CÖKA ebben az ügyben levelet is írt az összes néppárti képviselőnek, ha lehet tartsák magukat a saját álláspontjukhoz, miszerint az Európai Néppárt nem támogat senkit, ha kiszolgálta a kommunista diktatúrát - derül ki a Vezércikkből.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!