2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

Újra az antiszemita Bíró Lászlót indítja a Jobbik a szerencsi előválasztáson

Ismét az antiszemita Bíró Lászlót indítja a Jobbik a szerencsi előválasztáson - ezt írja a Magyar Nemzet. A napilap beszámolójában kifejti: Bíró 2020 őszén szerencsi időközi országgyűlési képviselőválasztáson 1700 szavazattal alulmaradt a fideszes Koncz Zsófiával szemben. Mint írják, a vereséghez nagyban hozzájárulhatott a botrányoktól nem mentes előélete. Előkerültek például Bíró korábbi rasszista és antiszemita bejegyzései, amelyekben – többek között – a fővárost „Judapestnek”, az odaérkező izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte. A választásokat követően a korrupció gyanúja is felmerült Bíró ellen, az ügyben a NAV is nyomozást indított.

  • Újra az antiszemita Bíró Lászlót indítja a Jobbik a szerencsi előválasztáson

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!