2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Újra akcióban Pápa polgármestere

Az illegális szemetelők után az illegális autóbontóknak üzent hadat Pápa város polgármestere. Áldozó Tamás ezúttal egy kibelezett, üzemképtelen roncs járművet vitt vissza a gazdájának az ország másik felébe.

  • Újra akcióban Pápa polgármestere

Több zsák illegális szemetet vitt vissza és borított be a tulajdonos udvarára Pápa polgármestere két héttel ezelőtt.

Ő most igazából boldog lehet, hiszen két eset lehetséges; vagy ellopták tőle ezt, vagy elveszítette. Ha ellopták, akkor mi vagyunk a visszaszolgáltatók, hogy ha pedig elveszítette, akkor a szerencsés megtalálók.

Áldozó Tamás most újra akcióba lendült, az illegális szemetelők után az illegális autóbontóknak üzent hadat.

“Egy jászfelsőszentgyörgyi polgár véletlenül” Pápán felejtett egy roncsot. A mai napon kézbesítettük a feladónak, innen kívánok neki sok örömöt az autójában!”

– írta közösségi oldalán a polgármester. Ezúttal egy kibelezett, üzemképtelen autóroncsot vittek vissza a gazdájának, a Pápától közel 260 kilométerre fekvő Jászfelsőszentgyörgyre.

Áldozó Tamás Pápa polgármestere több éve küzd az illegális szemétlerakók ellen. Most azonban megelégelte, hogy a település súlyos közpénz milliókat költ arra, hogy mások után takarítsanak.

„Mi évente körülbelül 30 millió forintot költünk erre az illegális hulladék eltakarításra, és szeretném jelezni, hogy ez megegyezik azzal a nagyságrendi összeggel, amit ebben az évben a koronavírus járvány védekezésével kapcsolatban elkülönítettünk, tehát azt mondjuk, hogy minden évben egy koronavírus járványunk van, ami a költségeket illeti"

- mondta Pápa polgármestere, Áldozó Tamás. 

Azt is mondta: az akciói eredménnyel jártak. 

Akinek visszavittük az másnap megkötötte a hulladékkezelési szerződést a helyi közszolgáltatóval hosszú-hosszú hónapok után. Tehát úgy tűnik, hogy működött a dolog

- fogalmazott a polgármester.

A történetnek nincs vége. A pápai polgármester nem pusztán a figyelmet akarta felhívni a problémára. Mostantól ez lesz a trend.

Elkötelezettnek kell lenni, rengetegen jelezték, hogy szívesen segítenek, egyébként nem csak Pápán, máshol is

- jelentette ki Áldozó Tamás.

Áldozó Tamás már ki is választotta a következő roncsot, amelynek a visszajuttatását már szervezik is. A szemetelők pedig nem csak Pápán izgulhatnak, ugyanis egyre több polgármester tervezi, hogy követi a pápai példát.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Támadások árnyékolják be a közelgő nyári olimpia megnyitóját. Párizs már teljes készültségben van. Az elmúlt időszakban több merénylet is történt a francia fővárosban. A nehéz körülmények ellenére, azonban emberek százezrei várják az öt karikás játékokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kissé mérséklődik a hőség

Kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!