2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Ujhelyihez köthető az álmentős videó

A Fidesz-KDNP Európai Parlamenti Képviselőcsoportja az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul az MSZP álmentős videója miatt. A V4NA hírügynökség információi szerint az MSZP által megrendelt és közzétett felvételt Ujhelyi István szocialista EP-képviselő egyik munkatársa készítette. Az Európai Parlament szabályzata szerint viszont a képviselők által alkalmazott munkatársak tevékenysége kizárólag a képviselő munkájával kapcsolatos feladatokra terjedhet ki. A Fidesz szerint tiltott mindez pártfinanszírozásnak minősül. A KDNP országgyűlési képviselője, Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: a felelősséget senki nem akarja vállalni a videóért, pedig az egész baloldalnak kellene.

  • Ujhelyihez köthető az álmentős videó

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!