2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Belföld

Megszólalt egy édesanya az újbudai pedofil ügyében + videó

Megrendülve állnak a történtek előtt. Információk hiányában a többi szülővel együtt próbálják meg összerakni a hiányzó darabokat! – ezt mondta az újbudai óvodába járó egyik gyermek édesanyja, aki arcát és nevét eltakarva, exkluzív interjút adott a Hír TV stábjának.

  • Megszólalt egy édesanya az újbudai pedofil ügyében + videó

Mind Újbudán, mind pedig országosan is megdöbbentést keltettek a nemrég nyilvánosságra hozott információk az önkormányzat fideszes frakcióvezetője, Szabó László szerint. 

A Fidesz–KDNP-frakció támogatja egy vizsgálóbizottság felállítását, amely mélyrehatóan kivizsgálná, hogy az óvodákban bárkinek volt-e tudomása erről a bűncselekményről, és amennyiben igen, akkor miért nem tettek semmit

– emelte ki a Magyar Nemzetnek nyilatkozó politikus,

majd megerősítette, a pedofíliával vádolt férfi korábban a dél-kelenföldi óvodában volt egy évig szintén pedagógiai asszisztens, majd ezt követően a lakóhelyéhez közelebbi óvodába, a gazdagréti óvodába került át.

Szabó László kiemelte, egy vizsgálóbizottság felállítására azért van szükség, hogy egyértelműen kiderüljön, kinek a felelőssége, hogy a szexuális kényszerítéssel vádolt férfi miért dolgozhatott évekig a kerület által fenntartott óvodákban. 

Én azt gondolom, hogy a köznevelésért felelős terület vezetőjeként a momentumos alpolgármesterünk, Erhardt Attila szintén felelős azért, hogy az óvónők vagy az óvodavezetők ezt nem merték jelezni

– jelentette ki Szabó László,

aki szerint az ügyet az önkormányzat megpróbálhatta eltussolni a pedofil óvodai dolgozó édesanyjának nyomására, aki a kerületi önkormányzat egyik fontos szereplője mind a mai napig.

Amint arról már korábban is beszámoltunk, legalább két, az újbudai önkormányzat igazgatásában és fenntartásában álló intézmény munkavállalója lehetett az a fiatal férfi, aki gyanú szerint egy mosdóban fajtalankodott egy kisfiúval. 

A Magyar Nemzet értesülései szerint ugyanakkor miután az egyik óvodában panaszt tettek ellene, nem kirúgták, hanem áthelyezték a kerület másik intézményébe. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!