2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Újabb zavaros ügyek Kispesten

Jelképes áron, nyílt liciten játszottak ki egy önállóan nem beépíthető telket a szocialista vezetésű Kispesten még 2017-ben. A vevő az önkormányzat építéshatósági irodáját vezető tisztviselő - Guzmics Zsombor anyósa volt. Aki Guzmics feleségének ajándékozta a telket. A telken 2020-ra mégis felhúztak egy luxus társasházat. - ehhez viszont a vásárlás után rendeletet módosítottak, így a piaci ár alatt értékesített telken legálissá vált az építkezés. Guzmics neve többször is előkerült már a kispesti korrupciós botránnyal kapcsolatban. Lackner Csaba a kiszivárgott hangfelvételeken azt mondta: öt millió forintot adott kölcsön neki, amit Guzmics egy építési engedélyből akart rendezni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!