2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Újabb zavaros ügyek Kispesten

Jelképes áron, nyílt liciten játszottak ki egy önállóan nem beépíthető telket a szocialista vezetésű Kispesten még 2017-ben. A vevő az önkormányzat építéshatósági irodáját vezető tisztviselő - Guzmics Zsombor anyósa volt. Aki Guzmics feleségének ajándékozta a telket. A telken 2020-ra mégis felhúztak egy luxus társasházat. - ehhez viszont a vásárlás után rendeletet módosítottak, így a piaci ár alatt értékesített telken legálissá vált az építkezés. Guzmics neve többször is előkerült már a kispesti korrupciós botránnyal kapcsolatban. Lackner Csaba a kiszivárgott hangfelvételeken azt mondta: öt millió forintot adott kölcsön neki, amit Guzmics egy építési engedélyből akart rendezni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!