2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Újabb útszakasz készült el a 86-os főúton

Újabb felújított szakaszt adtak át a forgalomnak a 86-os főút Vas megyei szakaszán, miután megépítették a Körmend és Egyházasrádóc között a kétszer két sávos pálya egyik oldalát. Most a másik irány kivitelezése zajlik.

A kormány által biztosított, összesen 1,7 milliárd forint támogatásból nyolc utat újítanak fel Vas megyében, mintegy 45 kilométer hosszúságban. Megépítik a 86-os út Szombathelyt délkeleti irányban elkerülő szakaszát, felújítják a 84-es főutat Sárvár és Hegyfalu között, és több mellékutat is – jelentette be Kovács Ferenc, a Vas megyei közgyűlés elnöke, megyei útbiztos. A következő körülbelül két évben elkészülhet a 86-os főút Zala megyéig tartó szakaszának felújítása is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!