2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Újabb tanúkat hallgatnak meg a vörösiszapperben

Újabb tanúk meghallgatásával folytatódik ma a vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőper a Veszprémi Törvényszéken.

Az ügyészség összesen 15 ember ellen emelt vádat, akik az eddigi tárgyalási napokon tagadták bűnösségüket. A vádirat szerint a katasztrófához a nem megfelelő üzemeltetés és az ellenőrzési rendszer hibáinak együttes hatása vezetett. Az ügyészség szerint emellett a vádlottak későn tájékoztatták a hatósági szerveket, és a segítségnyújtást is elmulasztották.

Kolontárt, Devecsert és Somlóvásárhelyet két éve öntötte el a Mal Zrt. tározójából kiömlő vörösiszap, a katasztrófában 10 ember halt meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Még a választás előtt belebukhat a brüsszeli baloldal a korrupciós botrányába?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!