2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Újabb támadás indult Magyarország ellen

A KDNP frakcióvezető-helyettese szerint újabb támadás indult Magyarország ellen, amiért a magyar kormányfő kimondta, hogy nemcsak liberális demokrácia létezik, hanem kereszténydemokrácia is.

Vejkey Imre emlékeztetett rá, hogy a Soros Györgyhöz köthető szervezetek 2011-ben 209 ezer euróval, 2012-ben pedig több mint 220 ezer dollárral támogatták Bajnai Gordon Haza és Haladás Alapítványát. „Elképzelhetőnek tartják, hogy Bill Clinton vagy Obama Washington DC-ben álmából arra riad fel, hogy mi van az Ökotárs Alapítvánnyal? Tudják, hogy a Center for American Progress, a továbbiakban nevezzük CAP-nek, egy 2003-ban alapított balliberális agytröszt az USA-ban, mely a Clinton családhoz kötődik és egyben kulcsfontosságú szervezet a Soros nonprofit aktivista szervezet által alkotott hálózatban” – fogalmazott a KDNP frakcióvezető-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!