2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Újabb sarcot vethet ki a főváros baloldali vezetése

Egy online műsorban Tüttő Kata főpolgármester-helyettes elszólta magát, mondván akkora a Fővárosi Vízművek vesztesége, hogy a közlekedésből, a közvilágításból, a kaszálásból kellene elvenni.

  • Újabb sarcot vethet ki a főváros baloldali vezetése

Az MSZP-s politikus úgy fogalmazott: tíz éve a kormány rögzítette azt az árat, amiért a gazdasági szereplőknek kell az ivóvizet adni. Az tíz éve egy normális ár volt, de azóta nem változott, csak a költségek. A vízkitermelés, valamint a víz csöveken való eljuttatása pedig nem olcsó. Mint mondta, azzal egyetértenek, hogy a lakosság támogatott áron kapjon vizet, a gazdasági társaságoknál szerinte viszont már más a helyzet, mivel ott profit termelődik, a veszteség azonban a köznél marad.

Nem csak a főváros baloldali vezetés sarcolna. Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje szintén az embereket sarcolta volna. Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestereként a gazdákra vetett volna ki földadót a város szorult helyzete miatt. A magyar gazdakörök azonban petíciót indítottak. Több mint 200 ezren tiltakoztak és akadályozták meg ezzel újabb földadó kivetését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fülöp Attila: már több vármegyére kiadták a vörös kódot

Fülöp Attila: már több vármegyére kiadták a vörös kódot

A várható nagy meleg miatt szerda reggel 8 órától életbe lépett az úgynevezett vörös kód, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását - jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!