2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Újabb rendőri korrupció: kitálal a fekete sereg vezére

Magyar Róbert egy újabb rendőri korrupciós esetről beszélt a Hír TV Riasztás című műsorának. A fekete sereg vezére azt állítja: havonta félmillió forintot kért tőle egy rendőr, hogy ne razziázzanak az általa üzemeltetett szórakozóhelyen.

Kutyás őrök kísérték az interjúra a fekete sereg vezérét a szegedi Csillag börtönben. Magyar Róbert azt mondta: a rendőri korrupciós ügyben letartóztatott diszkókirály, V. László miatt kiáltották ki a rendőrök maffiavezérnek. „Nem vagyok a bűnszervezet vezetője, valakinek az érdekeltségét rontottam” – jelentette ki. Szerinte a korrupciós ügyben érintett rendőrök közül többen még szabadlábon vannak.

Magyar nem mond neveket

A Blikk szerint több vallomásban is felmerült Magyar Róbert neve a V. László nevével fémjelzett ügyben. A bulvárlap arról is beszámolt, hogy a mulatótulajdonos több klubját is eladta az utóbbi időben.

„Ez már nagyon régi ügy. Nem akarok neveket mondani” – fogalmazott Magyar, hozzátéve: magas beosztású rendőröknek is benne volt még a kezük, köztük olyanoknak is, akiket már nyugdíjba küldtek vagy elbocsátottak.

A fekete sereg vezére azt állítja, ő már évekkel ezelőtt jelezte a nyomozó ügyészségnek, hogy rendőrök kérnek tőle védelmi pénzt. Egy rendőr „megismerkedett velem, becserkészett, megbarátkoztunk, és utána rátért arra, hogy jó lenne, ha meg tudnánk egyezni, ha fizetnék neki, akkor nem lenne itt molesztálva a szórakozóhely” – fogalmazott Magyar. Mint mondta, egy hónapra félmillió forintot kért tőle a rendőr. Elmondása szerint ezt jelezte is az ügyészségnek, ki is hallgatták, aztán megszüntették a nyomozást.

V. László nem is ismeri a fekete sereg vezérét?

V. László ügyvédje tagadta, hogy a vállalkozó kapcsolatban állt volna Magyar Róberttel. „Nem ismeri, nem is találkozott Magyar Róberttel, semmi köze őhozzá, illetve az általa vezetett fekete sereghez” – mondta a Hír TV-nek Nagy Gábor, aki hétfőn indítványozta védence szabadlábra helyezését.

A rendőri korrupciós ügyekről nem Magyar Róbert beszélt először a Riasztásnak. Augusztusban a diósdi kettős gyilkosságban és olajügyekben elítélt Czibere Attila az interjúban H. Lajosra, a Nemzeti Nyomozó Iroda volt bűnszervezeti osztályvezetőjére vallott. Azt állította: 2005-ben többször is próbált beszélni a rendőrséggel, de az ügyet lesöpörték az asztalról.

A Magyar Róberttel készült interjút kedd este 19 óra 30 perctől láthatják a Riasztásban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!