2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Újabb nemzetközi vizeken a szegedi Goodwill Pharma

A csaknem két és fél évtizede a gyógyszeriparban működő szegedi vállalkozás ma már nemzetközi piacokon is értékesíti készítményeit. A vállalat célja, hogy készítményei fejlesztésével világszerte támogassa a gyógyulást és az egészség hosszútávú fenntartását.

  • Újabb nemzetközi vizeken a szegedi Goodwill Pharma

A Goodwill Pharma gyógyszeripari vállalat hazánkon kívül évek óta jelen van Szerbiában és Montenegróban, Albániában és Észak-Macedóniában, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, valamint Németországban. A vállalat termékportfóliója ma már több mint 100 márkával szerepel a hazai és nemzetközi piacokon - olvasható  a cég honlapján.

Lengyelország mint stratégiai célpont

A 40 milliós lakosságú lengyel piac lehetőségeit a tavalyi év folyamán kezdte vizsgálni a cégcsoport. A 16 vajdaságra osztott Lengyelországban a mazóviai Varsóban élnek a legtöbben, 1,8 millióan. A vizsgált adatok alapján megállapítható, hogy 10 év alatt megduplázódott a gyártók száma, és 170 százalékkal növekedett az országban működő nagykereskedők száma.

Minőségi termékek a lengyel piacon

Az étrendkiegészítő termékek piaca 2011 óta közel a kétszeresére nőtt, ezért a cégcsoport számos, ebbe a kategóriába tartozó készítményt regisztrált a lengyel piacon.

A Cartinorm+D3 nagy dózisú izom-ízület és csonttápláló komplex, a Hairmina a szépség újjászületéséért felelős egyedülálló haj- és bőrmegújító tápanyagkomplex. A Dermawill fotoprotektív hatású készítmény, ami a bőr UV-sugárzás okozta védelméért lett kifejlesztve, a Japonica Femina a változókorban levő nők egyensúlyáért, a feszültség és a kellemetlen tünetek enyhítéséért felelős, a Szent-Györgyi Albert C-vitamin pedig hozzájárul az immunrendszer támogatásához.

A 2020. december 21-én alapított Goodwill Pharma Polska terve, hogy a 2022-es esztendő 10 fős patika- és orvoslátogatói csapattal indulhasson, és kitűzött célja, hogy Lengyelországban is minél többen megismerhessék a Goodwill Pharma legújabb fejlesztéseit, és jól bevált, minőségi készítményeit.

Goowill Pharma

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!