2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Pajtakult 03:00

Belföld

Újabb nemzetközi vizeken a szegedi Goodwill Pharma

A csaknem két és fél évtizede a gyógyszeriparban működő szegedi vállalkozás ma már nemzetközi piacokon is értékesíti készítményeit. A vállalat célja, hogy készítményei fejlesztésével világszerte támogassa a gyógyulást és az egészség hosszútávú fenntartását.

  • Újabb nemzetközi vizeken a szegedi Goodwill Pharma

A Goodwill Pharma gyógyszeripari vállalat hazánkon kívül évek óta jelen van Szerbiában és Montenegróban, Albániában és Észak-Macedóniában, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, valamint Németországban. A vállalat termékportfóliója ma már több mint 100 márkával szerepel a hazai és nemzetközi piacokon - olvasható  a cég honlapján.

Lengyelország mint stratégiai célpont

A 40 milliós lakosságú lengyel piac lehetőségeit a tavalyi év folyamán kezdte vizsgálni a cégcsoport. A 16 vajdaságra osztott Lengyelországban a mazóviai Varsóban élnek a legtöbben, 1,8 millióan. A vizsgált adatok alapján megállapítható, hogy 10 év alatt megduplázódott a gyártók száma, és 170 százalékkal növekedett az országban működő nagykereskedők száma.

Minőségi termékek a lengyel piacon

Az étrendkiegészítő termékek piaca 2011 óta közel a kétszeresére nőtt, ezért a cégcsoport számos, ebbe a kategóriába tartozó készítményt regisztrált a lengyel piacon.

A Cartinorm+D3 nagy dózisú izom-ízület és csonttápláló komplex, a Hairmina a szépség újjászületéséért felelős egyedülálló haj- és bőrmegújító tápanyagkomplex. A Dermawill fotoprotektív hatású készítmény, ami a bőr UV-sugárzás okozta védelméért lett kifejlesztve, a Japonica Femina a változókorban levő nők egyensúlyáért, a feszültség és a kellemetlen tünetek enyhítéséért felelős, a Szent-Györgyi Albert C-vitamin pedig hozzájárul az immunrendszer támogatásához.

A 2020. december 21-én alapított Goodwill Pharma Polska terve, hogy a 2022-es esztendő 10 fős patika- és orvoslátogatói csapattal indulhasson, és kitűzött célja, hogy Lengyelországban is minél többen megismerhessék a Goodwill Pharma legújabb fejlesztéseit, és jól bevált, minőségi készítményeit.

Goowill Pharma

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme – hívta fel a figyelmet Rétvári Bence. Az államtitkár hozzátette: éppen ezért a gyermekvédelmi törvényt több ponton is kiegészítik, hogy még szélesebb körű legyen a gyermekek védelme. A törvény szigorításáról várhatóan nyárig dönt a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!