2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Újabb momentumos bukta

Újabb momentumos bukta – írta Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár a közösségi oldalán, majd kijelentését videóval is bizonyította.

  • Újabb momentumos bukta

Az államtitkár egy leleplező videót tett fel közösségi oldalára, amelyben Cseh Katalin ismét vörös vonalakat lát maga előtt, majd megvádolja Orbán Viktort, hogy módszeresen átlépi azokat.

A momentumos politikus úgy fogalmazott:

Az Európai Néppárt egymás után rajzolt vörös vonalakat Orbán Viktor elé, aki aztán egymás után lépte át ezeket.

Azonban látomásairól valószínűleg nem tájékoztatta párttársát, Donáth Annát, így a közös narratíva hangoztatásáról az egyeztetés is elmaradhatott. Így fordulhat elő, hogy

egymásnak ellentmondó állítást engedhet meg magának két politikus – ugyanabból a pártból.

Donáth ugyanis azt állította, hogy azoknak a bizonyos vörös vonalaknak a kormány általi átlépése nem történt meg.

Úgy véli:

A szabályokat nagyon ügyesen használja a magyar kormány. Tehát nem lépett át vörös vonalakat abban az értelemben, hogy nem ment szembe európai joggal.

Kijelenthető, hogy ezek nem a Momentum napjai. Mint ismeretes, Donáth Anna már kétszer is lebuktatta magát, mégsem távozik a közéletből.

Jól fogalmazott az államtitkár: ez egy újabb momentumos bukta.

A videó itt tekinthető meg:

888.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Emlékük legyen áldott + videó

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!