2024. 09. 22. Vasárnap Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Kék róka

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Újabb meghívást kapott Magyar Péter a vitára, ezúttal személyesen Orbán Balázstól

Orbán Viktor politikai igazgatója türelméről tanúságot téve, két elutasítás után, egy harmadik javaslatot is tett a Tisza Párt elnökének a vita lebonyolítására.

  • Újabb meghívást kapott Magyar Péter a vitára, ezúttal személyesen Orbán Balázstól

Orbán Balázs facebookos oldalán így posztolt:

"Képviselő Úr az elmúlt napokban mondvacsinált okokból kétszer is visszautasított egy olyan politika vitát közöttünk, amit a köztelevízió javasolt. Sebaj. Ezúttal személyesen teszek egy kísérletet.

A magyar uniós elnökség bemutatásán az Európai Parlamentben a tervek szerint én is ott leszek, illetve Ön is ott lesz mint képviselő. Pontosabban elvileg Önnek is ott kellene lennie. A javaslatom a következő: ezen esemény margóján tartsunk egy külön vitát kettőnk között a magyar közmédia szervezésében. Ha a televízió is beleegyezik, akkor remélem, hogy ez így Önnek is elfogadható lesz, és nem jön több angolnázás, vádaskodás, elsomfordálás. Képviselő Úrnak a saját hitelessége megmentése érdekében csak igent kellene mondania arra, amit hónapok óta követel másoktól. Bátorítanám, ezúttal ne legyen gyáva! Én kivárom.

Üdvözlettel,

Orbán Balázs"

Forrás: Orbán Balázs / Facebook

Fotó: Orbán Balázs / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Életveszélybe került több katasztrófaturista is Budapesten + videó

Életveszélybe került több katasztrófaturista is Budapesten + videó

,,A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a polgárőrökkel közösen biztosítják a lezárt területeket, ide csak azok léphetnek be, akik a védekezési munkálatokban részt vesznek, illetve azok, speciális engedély birtokában, akik itt laknak." Így fogalmazott a rendőrség kommunikációs vezetője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!