2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sárga csikó nyomában

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Újabb középiskolás osztály került karanténba Székesfehérváron

Újabb középiskolás osztály került karanténba Székesfehérváron. Korábban több iskolában találtak koronavírussal fertőzött diákot, illetve tanárokat. Csütörtökre a Jáky József Technikumban egy diáknak és hat tanárnak is pozitív lett a tesztje.

  • Újabb középiskolás osztály került karanténba Székesfehérváron

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum kancellárja az intézmény közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy a vírus megjelent a Jáky József Technikumban is.

Az érintett tanuló pénteken tüneteket észlelt magán, ezért elkülönítették és hazaküldték, otthonában várta a teszt eredményét, amiről mostanra derült ki, hogy pozitív.

Az osztályban tanító oktatók közül hatan érintettek, így már ők is házi karanténban vannak.

Az osztály szeptember 18-ig karanténban lesz, az oktatás addig online zajlik.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!