2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 07:30

Belföld

Újabb hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról

Somogyi Lászlóné kispesti önkormányzati képviselő férje az egyik olyan üzletember, aki sűrűn felbukkan az önkormányzat környékén - derül ki a Magyar Nemzet és a HírTv birtokába jutott mintegy félszáz órányi hangfelvétel egyikéből.

  • Újabb hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról

A lap cikksorozatának harmadik részéből kiderül: Kránitz Krisztián, a kerületi vagyonkezelő vezetőjének bukásával azonban Somogyi László élete is nehezebbé vált, a vállalkozó kétségbe esett a hírtől, hogy „Krinyó” már nem lesz ott a következő testületben. Somogyi a közelmúltban számos fenyegetést kapott. Egy a Magyar Nemzethez is eljuttatott feljelentésből pedig további információk derültek ki arról, hogyan tűnnek el a pénzek az önkormányzati beruházások környékén.

„A Somogyi Laci tegnap tudod mit mondott? Kifakadt magából, mert nem bírta magában tartani pár whiskey után, tudod, hogy Kránitz kiesett, kimondta a végén, hogy mi a f*sz lesz, azt mondja velem? Így, hogy a Krisztián kiesett? Hogy mi a f*sz lesz velem? Nem az érdekli, hogy a Krisztián, mint emberileg mi történik vele, hanem az, hogy… hanem hogy vele mi történik.”

- hangzott el a felvételen Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselő szájából. 

Kapcsolódó:

Gajda Péter tagadja a hangfelvételek valódiságát

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!