2020. október 27.,
kedd, Szabina napja

Újabb hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról

2019. október 8., kedd 10:51

Somogyi Lászlóné kispesti önkormányzati képviselő férje az egyik olyan üzletember, aki sűrűn felbukkan az önkormányzat környékén - derül ki a Magyar Nemzet és a HírTv birtokába jutott mintegy félszáz órányi hangfelvétel egyikéből.

A lap cikksorozatának harmadik részéből kiderül: Kránitz Krisztián, a kerületi vagyonkezelő vezetőjének bukásával azonban Somogyi László élete is nehezebbé vált, a vállalkozó kétségbe esett a hírtől, hogy „Krinyó” már nem lesz ott a következő testületben. Somogyi a közelmúltban számos fenyegetést kapott. Egy a Magyar Nemzethez is eljuttatott feljelentésből pedig további információk derültek ki arról, hogyan tűnnek el a pénzek az önkormányzati beruházások környékén.

„A Somogyi Laci tegnap tudod mit mondott? Kifakadt magából, mert nem bírta magában tartani pár whiskey után, tudod, hogy Kránitz kiesett, kimondta a végén, hogy mi a f*sz lesz, azt mondja velem? Így, hogy a Krisztián kiesett? Hogy mi a f*sz lesz velem? Nem az érdekli, hogy a Krisztián, mint emberileg mi történik vele, hanem az, hogy… hanem hogy vele mi történik.”

- hangzott el a felvételen Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselő szájából. 

Kapcsolódó:

Gajda Péter tagadja a hangfelvételek valódiságát

HírTV

x
Rendkívüli hír