2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Újabb hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról

Somogyi Lászlóné kispesti önkormányzati képviselő férje az egyik olyan üzletember, aki sűrűn felbukkan az önkormányzat környékén - derül ki a Magyar Nemzet és a HírTv birtokába jutott mintegy félszáz órányi hangfelvétel egyikéből.

A lap cikksorozatának harmadik részéből kiderül: Kránitz Krisztián, a kerületi vagyonkezelő vezetőjének bukásával azonban Somogyi László élete is nehezebbé vált, a vállalkozó kétségbe esett a hírtől, hogy „Krinyó” már nem lesz ott a következő testületben. Somogyi a közelmúltban számos fenyegetést kapott. Egy a Magyar Nemzethez is eljuttatott feljelentésből pedig további információk derültek ki arról, hogyan tűnnek el a pénzek az önkormányzati beruházások környékén.

„A Somogyi Laci tegnap tudod mit mondott? Kifakadt magából, mert nem bírta magában tartani pár whiskey után, tudod, hogy Kránitz kiesett, kimondta a végén, hogy mi a f*sz lesz, azt mondja velem? Így, hogy a Krisztián kiesett? Hogy mi a f*sz lesz velem? Nem az érdekli, hogy a Krisztián, mint emberileg mi történik vele, hanem az, hogy… hanem hogy vele mi történik.”

- hangzott el a felvételen Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselő szájából. 

Kapcsolódó:

Gajda Péter tagadja a hangfelvételek valódiságát

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!