2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Újabb fordulat a kispesti balodali botránysorozatban

A kispesti önkormányzat semmilyen ingatlant nem adott bérbe Erdős Lászlónak, valamint nem is értékesített számára ingatlant – közölte a Magyar Nemzet közérdekű adatigénylésére válaszul Kispest jegyzője.

  • Újabb fordulat a kispesti balodali botránysorozatban

A lap azután fordult kérdésekkel és adatigényléssel a XIX. kerületi önkormányzathoz, hogy közzétettünk egy újabb kispesti hangfelvételt, amelyen az MSZP-ből kizárt Lackner Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy Gajda Péter polgármester közvetlen korábbi munkatársának, az MSZP hajdúböszörményi polgármester-jelöltjének önkormányzati lakása van. 

A hangfelvételeken emellett Erdős botrányait, valamint ezekben betöltött saját szerepét is említi Lackner Csaba: egy olyan éjszaka történetét eleveníti fel beszélgetőtársainak, amelyen Erdős Lászlónál buliztak, ahova felvittek két prostituáltat, ám egyikük rosszul lett, akihez mentőt kellett hívni, majd kijöttek a rendőrök is. Lackner a hatóságot már nem várta meg, inkább távozott a buli helyszínéről – mesélte a képviselő.

A Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott kispesti hangfelvételeken Lackner Csaba ex-MSZP-s önkormányzati képviselő arról beszél barátainak, hogy a kerületben ő és mások milyen korrupciógyanús ügyekben érintettek. A kép- és hangfelvételek alapján a beszélgetések során kábítószergyanús-anyagot fogyasztottak a résztvevők. Lackner gyakorlatilag bűncselekmények elkövetésével vádolja meg Gajda Péter polgármestert, valamint Kránitz Krisztiánt, a kerületi vagyonkezelő egykori igazgatóját. Elhíresült mondása szerint, aki nem keresi meg a kerületi politikában az évi százmillió forintot, az hülye.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!