2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Újabb fordulat a kispesti balodali botránysorozatban

A kispesti önkormányzat semmilyen ingatlant nem adott bérbe Erdős Lászlónak, valamint nem is értékesített számára ingatlant – közölte a Magyar Nemzet közérdekű adatigénylésére válaszul Kispest jegyzője.

  • Újabb fordulat a kispesti balodali botránysorozatban

A lap azután fordult kérdésekkel és adatigényléssel a XIX. kerületi önkormányzathoz, hogy közzétettünk egy újabb kispesti hangfelvételt, amelyen az MSZP-ből kizárt Lackner Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy Gajda Péter polgármester közvetlen korábbi munkatársának, az MSZP hajdúböszörményi polgármester-jelöltjének önkormányzati lakása van. 

A hangfelvételeken emellett Erdős botrányait, valamint ezekben betöltött saját szerepét is említi Lackner Csaba: egy olyan éjszaka történetét eleveníti fel beszélgetőtársainak, amelyen Erdős Lászlónál buliztak, ahova felvittek két prostituáltat, ám egyikük rosszul lett, akihez mentőt kellett hívni, majd kijöttek a rendőrök is. Lackner a hatóságot már nem várta meg, inkább távozott a buli helyszínéről – mesélte a képviselő.

A Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott kispesti hangfelvételeken Lackner Csaba ex-MSZP-s önkormányzati képviselő arról beszél barátainak, hogy a kerületben ő és mások milyen korrupciógyanús ügyekben érintettek. A kép- és hangfelvételek alapján a beszélgetések során kábítószergyanús-anyagot fogyasztottak a résztvevők. Lackner gyakorlatilag bűncselekmények elkövetésével vádolja meg Gajda Péter polgármestert, valamint Kránitz Krisztiánt, a kerületi vagyonkezelő egykori igazgatóját. Elhíresült mondása szerint, aki nem keresi meg a kerületi politikában az évi százmillió forintot, az hülye.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!