2021. január 17.,
vasárnap, Antal, Antónia napja

Újabb fontos weboldalak lesznek ingyenesen elérhetők

2020. november 16., hétfő 18:02

Újabb központi információs weboldalak lesznek ingyenesen elérhetők. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az egyik legnagyobb magyar telekommunikációs cég együttműködésének célja, hogy felzárkóztassák a vállalkozásokat, és segítsék a lakosságot a következő hónapokban.

Mától újabb weboldalakat tett ingyenesen elérhetővé az Innovációs és Technológiai Minisztérium és Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs cége.

A vállalat igazgatóságának alelnöke bízik benne, hogy a kezdeményezés segíti a gazdaság életben tartását. 

"Bízunk benne, hogy a most bejelentett intézkedésekkel hozzájárulhatunk a munkaerőpiaci helyzet további javulásához, a vállalkozások versenyképességének helyreállításához, a magyar vállalatok , különösen a mikro- kis és középvállalkozások a válságból megerősödve tudjanak visszatérni és pozíciókat ne csak megerősíteni, de fejleszteni is tudják a válság előtti helyzethez képest"

- mondta a Vodafone Magyarország igazgatósági alelnöke, Budai J. Gergő.

A közös kezdeményezés keretében számos oktatási és álláskereső portálon, illetve a helyi iparkamarák honlapjain adatforgalmi-díj nélkül böngészhet a lakosság.

"Az ingyenes elérés nem csak költségcsökkentést jelent a kis és középvállalkozások számára, de az információhoz jutáson keresztül segít a felmerült kérdéseikre is megoldást találni. A cél, hogy működésben tartsuk Magyarországot. Ennek érdekében elérhetőek lesznek tájékoztató oldalak, ahol hasznos információkat, sablonokat találnak a vállalkozások"

- fogalmazott ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára, György László.

Az oldalak ingyenes elérhetősége legfeljebb 2021. január 31-ig lesz elérhető, de ez a járvány körülményei és a magyar kormány intézkedései függvényében változhat.

HírTV

 

x
Rendkívüli hír