2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

A moszkvai fogoly - Bethlen István

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

A kormány másfél évtizedes munkájának eredménye, ahogy ma a Ludovika Campus kinéz – erről a miniszterelnök politikai igazgatója beszélt a Katasztrófavédelmi Speciális Képzési Központ alapkőletételének ünnepségén.

  • Újabb fejlesztések a Ludovika Campuson + videó

Orbán Balázs elmondta a kormány célja az, hogy ezt a fejlesztést folytassa. Hangsúlyozta továbbá, hogy az Országgyűlés előtt van az a törvényjavaslat, amely lehetővé teszi a környező, rossz állapotban lévő ingatlanállomány felújítását is.

Magyarország Kormánya a magyar költségvetési forrásokból az elmúlt több mint másfél évtizedben jelentősen áldozott arra, hogy Budapestnek és a VIII. kerületnek, Józsefvárosnak ez a korábban finoman szólva is barnamezősnek minősíthető területe az megújuljon. Korábban itt egy lepusztult természeti környezettel találkoztunk, egy lepusztult épített környezettel találkoztunk és egy városi tájsebbel találkoztunk. Az elmúlt egy évtized fejlődésének eredményeképpen, amint azt önök is látják, egy megújult természeti környezetben és egy nagyon szép épített környezetben vagyunk. Remélhetőleg a katasztrófavédelmi épület, ha elkészül, akkor ezt a szép épített környezetet tovább fogja gyarapítani – hangsúlyozta Orbán Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!