2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Belföld

Újabb fejlesztés a Harkány Termál Rehabilitációs Központban

2017 óta több mint 350 millió forintot kapott felújításra a Harkányi Termál Rehabilitációs Központ. A legutóbbi több száz milliós beruházás keretében a legnagyobb betegforgalmat lebonyolító részlegüket korszerűsítették. A harkányi gyógyvíz egyedülálló Európában, mely mozgásszervi, reumatológiai, bőr és nőgyógyászati kezelésekre alkalmas.

  • Újabb fejlesztés a Harkány Termál Rehabilitációs Központban

A Harkányi Termál Rehabilitációs Centrumban évente tízezer beteget látnak el. Mióta a kormány kifizette a deviza alapú másfél milliárdos hitelüket, gazdaságosan működnek.

Immár negyedik éve a kórházunk stabil eredményeket tud felmutatni. Tehát az intézményünk gazdálkodása minimum 0-szaldós, de inkább pozitív mérleget produkál, és szakmai szinten is elértük azt, hogy a kórházunk a közel 400 ágyával az ország egyik legismertebb és legelismertebb, szinte megkerülhetetlen fénybe kerülő kórházává, intézményévé vált

- mondta a Harkány Termál Rehabilitációs Centrum főigazgatója, Péter Iván. 

A most felújított épületszárnyban 40 éve kezelnek betegeket. Most megújult a homlokzat, újak a nyílászárók és a belső terek is. A beruházás több mint 100 millió forintba került, amelyből 40 milliót a fenntartó minisztériumtól kaptak.

Az egyik legnagyobb foglalkoztató azzal a több mint 300 fővel, akik itt dolgoznak a kórház berkein belül és nagyon fontosnak tartom azt is, hogy ez a kórházi munkahely teremtő fejlesztés – mert mégiscsak erről van szó – ez szorosan kapcsolódik ahhoz, hogy a kórház az elkövetkezendő évtizedekben stabilan tudjon működni

- fogalmazott a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, Nagy Csaba.

A rehabilitációs centrum 2020-ban tovább korszerűsödhet, struktúraváltásra újabb 150 millió forintot kap az Emberi Erőforrások Minisztériumától.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!