2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Újabb fejezetéhez érkezett a pécsi lakáskiutalási botrány

Újabb fejezetéhez érkezett a balliberális vezetésű pécsi önkormányzat lakáskiutalási botránya. Kiderült, nem csak politikusok hozzátartozói és hozzájuk köthető személyek kaptak szabálytalanul önkormányzati lakást, de maga a cégvezető is érintett az ügyben.

  • Újabb fejezetéhez érkezett a pécsi lakáskiutalási botrány

A Pécsi Ellátó Központ az az intézmény, mely a bérlakásügyeket intézi a városban. Korábbi DK-s, jobbikos és momentumos képviselőkből alakult Tiszta Kezek-frakció kiderítette, hogy a központ volt vezetője G. Katalin szintén kapott önkormányzati ingatlant a pandémia idején az ellenzéki Péterffy Attila polgármestertől. Ezt maga a városvezető közölte a frakcióval.

A frakció korábban azt is megtudta, hogy gyanús körülmények között kapott önkormányzati lakást az MSZP-s alpolgármester volt felesége, aki a jelenlegi feleségének a cégtársa. A nő 15 millió forintot is kapott a szocialistáktól.

Pécsett a lakásmutyi nem csak polgármesteri, de alsóbb szinten is működött. Ugyanis a Kaposvári Nyomozó Ügyészség tavaly ősz óta hivatali vesztegetés miatt eljárást folytat a Polgármesteri Hivatal két dolgozója ellen. A gyanú szerint ők kenőpénz fejében utaltak ki lakásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!