2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Belföld

Újabb előrelépés az orosz vakcina ügyében

Az orosz vakcina ügyében tett újabb előrelépésről számolt be a külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán. Szijjártó Péter karanténnaplójában azt írta: kifejezetten konstruktív és pozitív volt egy magyar oltóanyag-gyártó vállalat videokonferenciája. Orosz részről az egészségügyi minisztérium és az Orosz Közvetlen Befektetési Alap vett részt rajta. A magyar vállalat biztonsági szintje megfelelő, így a kutatási és gyártási kapacitásoktól függ az esetleges magyarországi gyártás megindítása.

  • Újabb előrelépés az orosz vakcina ügyében

Karanténnapló - 7. nap, 2. rész Egyre nehezebb itt, a magányban, messze a családtól, de ki kell bírni! A tünetek...

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. november 9., hétfő

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!