2020. szeptember 23.,
szerda, Tekla napja

Újabb bevándorláspárti javaslat a liberálisoktól

Hír TV

2020. január 20., hétfő 12:00

Újabb bevándorláspárti javaslatot jelentettek be az Európai Parlamentben. Erről a Fidesz frakció-szóvivője beszélt. Halász János elmondta, a szervezet liberális csoportja - köztük a Momentum - által benyújtott dokumentumból egyértelműen kiderül, hogy a Soros-tervet akarják végrehajtani, Európát bevándorlókontinenssé, nyitott társadalommá akarják tennék és kötelező kvótát vezetnének be, állampolgárságot adnának a migránsoknak, ezzel szavazati joghoz juttatnák őket. Mindez a Fidesz frakció szerint veszélyes.

 

Az Európai Parlament liberális csoportja - amelynek a Momentum is tagja - közzétette migrációs csomagját, amelynek több pontja igen ismerős a Soros-tervből - fogalmazott a politikus, megjegyezve, hogy

az Újítsuk meg Európát nevű képviselőcsoport alelnöke Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője.

Halász János a liberálisok javaslatairól kifejtette:

Európát bevándorlókontinenssé, nyitott társadalommá akarják tenni, kötelező betelepítési kvótát akarnak, vagyis a migránsok kötelező szétosztását minden tagállamba, és nagyobb befolyást adnának a Soros-szervezeteknek a migráció kezelésében.

Azt is mondta, hogy állampolgárságot akarnak adni a bevándorlóknak, ezzel pedig nemcsak választójogot adnának a migránsok tömegeinek, hanem rövid idő alatt teljesen átalakítanák Európa kultúráját is. Emellett fel akarják gyorsítani a migránsok betelepítését, családegyesítését, és csökkentenék a nemzetállamok hatáskörét a migránsok kérelmeinek elbírálásánál - idézte a javaslatokat.

A szóvivő értékelése szerint

a migráció menedzselésére és a migránsok befogadására, nem pedig a migráció megállítására akarják felkészíteni a tagállamokat; a bevándorlást alapvetően jó dolognak, lehetőségnek tekintik.

Ezeket a javaslatokat újra és újra halljuk a bevándorláspártiaktól és a Soros-hálózattól, és most kész terv formájában a liberálisok újra neki is futnak ezek megvalósításának az új EP-ben - mondta.

Halász János a javaslatcsomagot egyértelműen bevándorláspártinak és egész Európára és Magyarországra is veszélyesnek nevezte, hozzátéve, nincs kétségük afelől, hogy a magyar ellenzéki pártok - köztük a Momentum is - beállnak a bevándorláspárti javaslat mögé,

ismét szembemenve a magyar emberek akaratával.

Hír TV - MTI