2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Új rabkórház Berettyóújfalun

9 milliárd forintból épül meg a Büntetés-Végrehajtás új egészségügyi központja Berettyóújfaluban. A 200 ágyas, országos hatáskörű intézményben 200 új munkahely is létesül.

  • Új rabkórház Berettyóújfalun

Berettyóújfalu határában épül fel a büntetés-végrehajtás új, korszerű létesítménye, amelybe az ország minden pontjáról érkeznek majd gyógyulni a fogvatartottak.

Az alapkő letétel után kezdődik meg a több mint 8 ezer négyzetméter alapterületű, 200 ágyas központ építése. A munkálatokban olyan fogvatartottak is részt vesznek majd, akik szakképesítésüket hazai börtönökben szerezték meg.

Az egészségügyi központban lesznek önálló szakrendelők, de például a műtéteket a Gróf Tisza István Kórházban végzik. Éppen ezért jelentős eszközfejlesztés lesz a berettyóújfalui kórházban.

A több mint 9 milliárd forintból elkészülő egészségügyi központban 200 új munkahely is lesz. A létesítményt úgy alakítják ki, hogy az se a civil betegellátást, se a térségben élőket ne zavarja, mert ma a biztonság a legfontosabb közösségi érték, mondta az ünnepségen a Belügyminisztérium államtitkára.

A büntetés-végrehajtás berettyóújfalui egészségügyi központja a tervek szerint jövő év végétől fogadja a beteg fogvatartottakat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Egyetért azzal, hogy politikai aktivistákat hívnak meg egyházi iskolákba?
David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!