2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hírek 18:00

Belföld

Új pártot alapított Varga-Damm Andrea

A magyarok csaknem kétharmada nem kér a jelenlegi ellenzékből - ez derül ki abból a közvélemény-kutatásból, amelyet a volt jobbikos képviselő, Varga-Damm Andrea készíttetett. A független országgyűlési képviselő új pártot alapított Reformerek néven, ezért kérte ki az emberek véleményét. Eszerint a magyarok 43 százaléka elégedett azzal, ahogy az országban mennek a dolgok, még a MSZP szavazók 27 százaléka is így gondolja. A képviselő szerint azonban a politikusok inkább magukkal vannak elfoglalva, pedig az embereknek egzisztenciális és szociális biztonságra és tiszta jövőképre lenne szükségük. Hangsúlyozta: a Reformerek ezt kínálják.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!