2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Új, korszerű utascentrum a Keleti pályaudvaron

Az utasok még komfortosabb kiszolgálásáért, korszerű utas centrum épült a Keleti pályaudvaron. Az évente több mint 12 millió utazást lebonyolító pályaudvar 1,9 milliárd forintból újult meg: részben uniós, részben saját forrásból. Egyebek mellett 111 csomagmegőrző és 26 jegykiadó automatát is felszereltek.

  • Új, korszerű utascentrum a Keleti pályaudvaron

Szilágyi Tibor, a MÁV fejlesztési és beruházási főigazgatója részletesen mutatta be a Keleti Pályaudvar frissen felújított utascentrumját.

Pafféri Zoltán közlekedésért felelős államtitkár elmondta, azért is fontos a Keleti pályaudvar fejlesztése mivel ez hazánk egyik legjelentősebb belföldi illetve külföldi utasforgalmát is lebonyolító vasútállomása.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!