2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Új funkciókkal bővül az életmentő alkalmazás

  • Új funkciókkal bővül az életmentő alkalmazás

Videóhívással segítik a jövőben a balesetet szenvedőket. Egy olyan életmentő alkalmazást fejlesztettek tovább, amivel már jóval a mentő helyszínre érkezése előtt megkezdődhet a sérült ellátása. Az életmentő program korábbi verziója másfél év alatt 3200 emberen segített.

Az alkalmazás képes 100 méteres pontossággal meghatározni a segítségkérő helyzetét, valamint más életbevágó információt is láthatóvá tesz a diszpécser számára.

Az életmentő program hamarosan elérhető új változata pedig már élő videóhívást is létrehoz a mentésirányító és a segítségkérő között.

A fejlesztésnek köszönhetően, már azelőtt megkezdődhet az életmentés, mielőtt a mentő a helyszínre érkezne. A képi információ pedig a nagyothallóknak is biztosítja a kommunikációt.

 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!