2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Új eszközzel bővült a Feszofe telephelye

A cél, hogy a közfoglalkoztatottak megtalálják a helyüket az elsődleges munkaerőpiacon. - jelentette ki az Önkormányzati Államtitkár.

  • Új eszközzel bővült a Feszofe telephelye

Pogácsás Tibor szerint a szociális foglalkoztatás nem csupán pénzkeresési lehetőséget biztosít az arra rászorulóknak, hanem segít egy normális életvitel kialakításában is.

A kormány nagyon fontosnak tartotta, hogy minden ember aki fizikailag, mentálisan képes dolgozni az vállaljon munkát, akik esetében ez nem volt lehetséges, elmaradott térségekben felzárkáztatandó térségekben, vagy éppen mint Budapesten is a hajléktalanok esetében pedig olyan lehetőséget teremtsen, ami értelmet ad az emberek életének, és hát a közfoglalkoztatásnak, a közmunkaprogramnak ez az egyik fontos eleme

- mondta az önkormányzati államtitkár, Pogácsás Tibor.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!