2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Új Egyetemi Innovációs Központ Budapesten

A kormány azért támogatja az együttműködést, mert az új központ hozzájárul Magyarország versenyképességéhez.

Az ipari vállalatok és az egyetemek közti együttműködés az innováció és a versenyképesség fontos alappillére - ennek jegyében működik együtt mostantól a Budapesti Műszaki Egyetem és a MOL. A fejlesztési program részeként új kutatási, innovációs központ jön létre Budapesten.

A magyar gazdaság teljesítménye folyamatosan nő, ami az elmúlt 8-10 év beruházásainak köszönhető - emelte ki az innovációs és technológiai miniszter. Palkovics László hangsúlyozta: a kormány célja, hogy Magyarország ne csak működtesse a magas szintű technológiát, hanem hozzá is tudjon tenni.

A 2022-re elkészülő kutatócentrum 2500 munkavállaló számára biztosít majd modern munkakörnyezetet, lehetőséget teremt a vállalati innováció fejlesztésére, valamint további kutatási területek kiépítéséhez járul hozzá.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Úgy tűnik egyértelműen kijelenthető, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolton keresztül gyakorlatilag minden követ megmozgatott, hogy vevőt találjon Budapest egyik legértékesebb ingatlanára.

Orbán Viktor: Egy bizonyos határon nem lehet túlmenni

Új elemeket is be kell építeni a családtámogatási rendszerbe, de erre csak akkor lesz lehetőség, ha kapunk még négy évet - erről is beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!