2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Kormányinfó - sajtótájékoztató élőben 12:00

Belföld

Új Egyetemi Innovációs Központ Budapesten

A kormány azért támogatja az együttműködést, mert az új központ hozzájárul Magyarország versenyképességéhez.

Az ipari vállalatok és az egyetemek közti együttműködés az innováció és a versenyképesség fontos alappillére - ennek jegyében működik együtt mostantól a Budapesti Műszaki Egyetem és a MOL. A fejlesztési program részeként új kutatási, innovációs központ jön létre Budapesten.

A magyar gazdaság teljesítménye folyamatosan nő, ami az elmúlt 8-10 év beruházásainak köszönhető - emelte ki az innovációs és technológiai miniszter. Palkovics László hangsúlyozta: a kormány célja, hogy Magyarország ne csak működtesse a magas szintű technológiát, hanem hozzá is tudjon tenni.

A 2022-re elkészülő kutatócentrum 2500 munkavállaló számára biztosít majd modern munkakörnyezetet, lehetőséget teremt a vállalati innováció fejlesztésére, valamint további kutatási területek kiépítéséhez járul hozzá.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A koronavírus-járvány 8. hulláma kezdődött el Spanyolországban

Spanyolországban február óta először haladja meg a 10 ezer főt a koronavírus-járvány miatt kórházba került betegek száma. Az egészségügyi minisztérium az egyre több beteg miatt ismét maszkviselésre kéri a lakosságot. A HírTV-t Tóth Brigitta tudósította, Alicantéból.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!