2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Belföld

Ugyanazt hajtogatja Magyar Péter és nem válaszol a kérdésekre + videó

„Megmondtam, hogy nem válaszolok!” – ezekkel a szavakkal menekült el Magyar Péter a Magyar Nemzet kérdései elől.

  • Ugyanazt hajtogatja Magyar Péter és nem válaszol a kérdésekre + videó

A stáb arról kérdezte a Tisza Párt alelnökét, hogy továbbra is kitart-e amellett, hogy semmiféle kapcsolatban nem áll Bajnai Gordonnal. A korábbi miniszterelnökről már korábban kiderült, hogy a hozzá köthető DatAdat cégcsoport támogatta Márki-Zay Péter 2022-es kampányát - írja a lap

Emlékeztettek, a DatAdat osztrák leányvállalatának neve, az Estratos felbukkant Magyar Péter szervezetének honlapja, a Talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatójában. A politikus először tagadta, hogy bármi köze lenne Bajnai Gordonhoz. 

Később már azzal magyarázkodott, hogy az adatvédelmi tájékoztató egy részét mástól vették és az csak benne maradt. 

Legutóbb pedig a Magyar Nemzet arra világított rá, hogy Magyar Péter egyesületét, a Legyél a Változást, egy második kerületi ingatlanba jegyezték be. A lakás a Benedict 2002 Befektetési és Szolgáltató Kft. tulajdonában áll. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!