2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Ugyanazt a beszédet mondta el Szél Bernadett és Steinmetz

Tartalmában, szófordulataiban és szóhasználatában is gyakorlatilag ugyanazt a beszédet mondta el múlt héten a Parlamentben a jobbikos Steinmetz Ádám és az ellenzéki Szél Bernadett. Orbán Viktor szerint a Jobbik Jakab Péter vezetése alatt vált véglegesen baloldali párttá.

  • Ugyanazt a beszédet mondta el Szél Bernadett és Steinmetz

Szinte szóról szóra ugyanazt a parlamenti felszólalást mondta múlt héten a független Szél Bernadett és a Jobbikos Steinmetz Ádám.

A két képviselő azzal vádolta a kormányt, azonban azt nem vették észre, hogy mind a ketten ugyanazt mondták. A beszédet eredetileg Orbán Viktor mondta még 2007-ben.

A Jobbik elnöke szerint csak véletlen egybeesés, hogy ugyanazt mondta a két képviselő.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Parlamentben beszélt arról, hogy a Jobbik régóta a baloldal szekerét tolja, valójában már nem is Jobbik, hanem "Ballik", és Jakab Péter vezetése alatt vált véglegesen baloldalivá.

Orbán Viktor miniszterelnök azt is mondta: Magyarországon a Jobbik az egyetlen olyan párt, amelyet kilóra megvettek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csalások az online vásárlásnál

Csalások az online vásárlásnál

Olyan csaló webáruházakkal is lehet találkozni az interneten amelyek 2 héttel ezelőtt még nem is léteztek, hívta fel a figyelmet a HírTv-ben a fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Elindult Gyurcsányék házi TV-je

Elindult Gyurcsányék házi TV-je

Gyűlöletkeltés és a fideszes szavazók sértegetése. Így indított a Demokratikus Koalíció házi tévéje, a DK TV. Gyurcsány Ferenc szerint azért volt szükség az online csatornára, hogy ők közvetlenül mondhassák el a választóknak, mit gondolnak a világról, és kiket képviselnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!