2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Ugyanazt a beszédet mondta el Szél Bernadett és Steinmetz

Tartalmában, szófordulataiban és szóhasználatában is gyakorlatilag ugyanazt a beszédet mondta el múlt héten a Parlamentben a jobbikos Steinmetz Ádám és az ellenzéki Szél Bernadett. Orbán Viktor szerint a Jobbik Jakab Péter vezetése alatt vált véglegesen baloldali párttá.

Szinte szóról szóra ugyanazt a parlamenti felszólalást mondta múlt héten a független Szél Bernadett és a Jobbikos Steinmetz Ádám.

A két képviselő azzal vádolta a kormányt, azonban azt nem vették észre, hogy mind a ketten ugyanazt mondták. A beszédet eredetileg Orbán Viktor mondta még 2007-ben.

A Jobbik elnöke szerint csak véletlen egybeesés, hogy ugyanazt mondta a két képviselő.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Parlamentben beszélt arról, hogy a Jobbik régóta a baloldal szekerét tolja, valójában már nem is Jobbik, hanem "Ballik", és Jakab Péter vezetése alatt vált véglegesen baloldalivá.

Orbán Viktor miniszterelnök azt is mondta: Magyarországon a Jobbik az egyetlen olyan párt, amelyet kilóra megvettek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Holokauszt emléknap Keszthelyen

A holokausztról nem lehet múlt időben beszélni, ma is emlékezni és emlékeztetni kell - erről beszélt Kovács Gergely történelemtanár Keszthelyen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!