2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Ugyanazt a beszédet mondta el Szél Bernadett és Steinmetz

Tartalmában, szófordulataiban és szóhasználatában is gyakorlatilag ugyanazt a beszédet mondta el múlt héten a Parlamentben a jobbikos Steinmetz Ádám és az ellenzéki Szél Bernadett. Orbán Viktor szerint a Jobbik Jakab Péter vezetése alatt vált véglegesen baloldali párttá.

  • Ugyanazt a beszédet mondta el Szél Bernadett és Steinmetz

Szinte szóról szóra ugyanazt a parlamenti felszólalást mondta múlt héten a független Szél Bernadett és a Jobbikos Steinmetz Ádám.

A két képviselő azzal vádolta a kormányt, azonban azt nem vették észre, hogy mind a ketten ugyanazt mondták. A beszédet eredetileg Orbán Viktor mondta még 2007-ben.

A Jobbik elnöke szerint csak véletlen egybeesés, hogy ugyanazt mondta a két képviselő.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Parlamentben beszélt arról, hogy a Jobbik régóta a baloldal szekerét tolja, valójában már nem is Jobbik, hanem "Ballik", és Jakab Péter vezetése alatt vált véglegesen baloldalivá.

Orbán Viktor miniszterelnök azt is mondta: Magyarországon a Jobbik az egyetlen olyan párt, amelyet kilóra megvettek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Az amerikai tanácsadók miatt szavazza le a baloldal a békepárti javaslatot a Parlamentben?
Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen hallgatási pénz fizetésének ügyében helyi idő szerint csütörtökön New Yorban - erősítette meg a volt elnök ügyvédje.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!