2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Úgy megverte a barátnőjét, hogy kómába került, négy órán át ütötte megállás nélkül

Újabb részleteket tudott meg a Blikk az utóbbi évek legbrutálisabb nőverésével kapcsolatban. Az elkövető több órás ütlegeléssel félholtra verte párját, miután börtönbe került, telefonon terrorizálta tovább egykori kedvesét.

  • Úgy megverte a barátnőjét, hogy kómába került, négy órán át ütötte megállás nélkül

– Imádtuk egymást, ám Ádám egyre többet ivott és ilyenkor kezelhetetlen volt. Tiszta erőből ütött, nem volt kegyelem. Aztán amikor kijózanodott, bocsánatot kért, én hülye pedig hittem neki. A végén már nem volt ritka, hogy másfél, két liter vodkát is elfogyasztott – idézte fel a Blikknek viharos együttélésüket Réka.

Az utolsó este párja 

NÉGY ÓRÁN KERESZTÜL FOLYAMATOSAN VERTE A NŐT,

aki a szomszédainak köszönheti, hogy még él. Három hétig altatták a kórházban, több életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

OPERÁLNI KELLETT A KOPONYÁJÁT, A VASTAGBELÉT, KIVETTÉK LÉPÉT. HÉT BORDÁJA ELTÖRT, AZ EGYIK ÁTSZÚRTA A TÜDEJÉT IS. TOVÁBBI SZEMMŰTÉT VÁR RÁ, DE FÉLŐ, HOGY A BAL SZEMÉRE ÍGY IS MEGVAKUL.

Miután a férfi börtönbe került, egy trükkel elérte, hogy telefonon tudjon beszélni egykori párjával, megpróbálta elérni, hogy megváltoztassa korábbi vallomását. Ugyanígy győzködték a férfi szülei és rabtársai is.

A nő ügyvédje szerint teljesen egyértelmű, hogy az elkövető védence életére tört, így emberölési kísérlet miatt kell felelnie a bíróság előtt, és nem kizárt, hogy a sértett befolyásolása miatt is felelősségre vonják.

Fotó: columbofelesege.transindex.ro/pixabay

Origo/Blikk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Meg van elégedve az árvíz elleni védekezés szervezettségével?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!