2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Úgy elkergették a CEU-t hazánkból, hogy három ingyenes kurzust is indítanak Budapesten

Ingyenes képzéseket indít a Közép-Európai Egyetem (CEU) Bibó István Szabadegyeteme Budapesten – írta a Magyar Nemzet. Három tematikával foglalkoznak az aktuális tanévben: a polgári elégedetlenség, a nők magyarországi története és problémái, valamint Bibó István életműve lesz terítéken a balliberális oktatási intézményben.

  • Úgy elkergették a CEU-t hazánkból, hogy három ingyenes kurzust is indítanak Budapesten

Az egyik kurzus a Tarka ellenállás címet kapta, ahol a jelenlegi kormánnyal közismerten ellenséges szervezetek előadói fogják tágítani az érdeklődők szellemi horizontját: 

a nemrég Soros-képzésen átesett Gulyás Márton-féle Partizán, a TASZ, az Átlátszó, a Közélet Iskolája, a NoÁr, valamint a brüsszeli korrupció ügyében Néma Leventeként viselkedő Transparency International, a K-Monitor/Code for Hungary, az Unhack Democracy és az Egalipe. 

A kurzuson értekezni fognak a polgári engedetlenség, az ellenállás, valamint a közösségszervezés kérdéseiről és lehetőségeiről.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!