2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Tűzifát osztanak a rászorulóknak Somogyban

Somogy megyében megkezdték a szociális tűzifa osztását. Megye szerte több ezer család juthat így téli tüzelőhöz, az önkormányzatokon keresztül. Kaposszerdahelyen két napja hordják a tüzelőt a rászoruló családoknak.

  • Tűzifát osztanak a rászorulóknak Somogyban

Szerda óta folyamatosan viszik az önkormányzat munkatársai a fát a rászorulóknak. Egy fordulóval általában 1,5-2 köbmétert tudnak kiszállítani. Vannak olyan háztartások, ahol szinte minden évben igényelnek a támogatásból.

Ezzel a mennyiséggel átlagosan két hónapig tudnak fűteni a családok. Az alig több, mint 1000 lélekszámú településen minden évben több tucat család pályázik a támogatásra.

A polgármester szerint, ha elfogy a tűzifa a rászorulók akkor sem maradnak téli fűtő elem nélkül, mert az önkormányzat saját szociális keretéből biztosít további támogatást a családoknak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!