2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Turistacsalogató kampányba kezd Pécs balliberális vezetése

15 millió forintos turistacsalogató kampányba kezd Pécs balliberális vezetése. A helyi FIDESZ szerint a kampány csupán arról szól, hogy a polgármester a várost irányító szivárványkoalícióhoz köthető vállalkozóknak adjon pénzt.

  • Turistacsalogató kampányba kezd Pécs balliberális vezetése

A történelmi múltjáról és kulturális értékeiről híres baranyai megyeszékhely balliberális vezetése 15 millió forintért indít országos kampányt, amelynek célja a turisták visszacsalogatása Pécsre. A szervező az a gazdaságfejlesztési főosztály, ahol a 16 fősre tervezett létszámból mindössze négyen dolgoznak

A turizmusfejlesztési osztályon már dolgoznak többen. Alapvetően ők dolgozták ki a teljes koncepciót, ők vitték végig. Ott már most 3-4 kolléga dolgozik folyamatosan. A turisztikai szolgáltatókkal való egyeztetést is ők szervezték meg. Ők a kampányszervezők, ők az előkészítők. Tehát ez a része a gazdaságfejlesztési főosztálynak már operatív szinten működik legalább 2-3 hónapja

- mondta Pécs polgármestere, Ruzsa Csaba. 

De nem csak a létszámmal vannak gondok Péterffy Attila gazdaságfejlesztési főosztályán. A novemberben kinevezett főosztályvezető májusban távozott, miután az asszonyról kiderült, hogy korábbi munkahelyén - külügyi szolgálata alatt - többmilliós sikkasztási ügybe keveredett.

A pécsi FIDESZ szerint a kampány csupán arról szól, hogy a polgármester a várost irányító szivárványkoalícióhoz köthető vállalkozóknak adjon pénzt

Nagyon fontos az, hogy a várost, ahol csak tudjuk népszerűsítsük. Ellenben erről a kezdeményezésről is azt látjuk, hogy valójában egy pótcselekvés, ami egyedül arra jó, hogy Péterffy Attilához közelálló üzleti köröknek reklámozás címszóval különböző összegeket juttasson a városvezetés

- fogalmazott a pécsi közgyűlés fideszes önkormányzati képviselője, Barkóczi Csaba.

A kampány – amely az ígéret szerint soha nem látott elemekkel lesz tele - július elsején indul és két hónapig tart.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!