2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Bayer show 04:40

Belföld

Turbó fokozatba kapcsolt a pécsi közvagyon kiárusítása + videó

A választások közeledtével turbó fokozatba kapcsolt a pécsi közvagyon kiárusítása a város kormánypárti frakciója szerint.

  • Turbó fokozatba kapcsolt a pécsi közvagyon kiárusítása + videó

A tudósításban látható épület Pécs belvárosában van, korábban itt volt az állatkert terráriuma. A baloldali városvezetés a 180 négyzetméteres ingatlant mindössze 80 millió forintért hirdette meg. Regnálásuk 4 és fél éve alatt több mint 600 millióért értékesítettek ingatlanokat, de terveik között szerepel egy volt gyermek könyvtár, illetve gyermekház eladása is.

Bognár Szilvia, frakcióvezető, Tiszta Kezek, Pécsi Közgyűlés: "Volt már erre példa 2009 elött, amikor óriási mértékű ingatlan eladásokkal kívánta pótolni a költségvetés hiányát a városvezetés. Bajban lehet Péterffy Attila, tavaly már elvonták a szociális intézményeket fenntartó társulástól a 400 milliót. Nyilvánvalóan őket már nem lehet ilyenféle módon pumpolni, most ehhez az ingatlan eladáshoz fordulnak és nyúlnak."

A jelenlegi városvezetés láthatóan az utolsó filléreket is megpróbálja kisajtolni a városból, mielőtt a nyári önkormányzati választáson a pécsiek véleményt mondanak eddigi ámokfutásukról, köztük a vagyongazdálkodásnak csúfolt értékherdálásról - mondta stábunknak a kormánypártok polgármester jelöltje.

Csizmadia Péter, polgármesterjelölt, FIDESZ-KDNP: "Mi azt vállaljuk, hogy ha a pécsiek bizalmat szavaznak nekünk most a júniusi választáson, akkor egy takarékosabb, és a pécsiek vagyonával jobban gazdálkodó városvezetést tudunk kínálni. Éppen azért, hogy véget vessünk annak, ami az elmúlt években a pécsiek, hol szeme láttára, hol a pécsiek háta mögött zajlik."

A pécsi Fidesz-frakció közleményében felszólította a baloldali városvezetést, hogy függessze fel a pécsi közvagyon fosztogatását, a választásokig. Szerintük a városi közvagyon kiárulásának csúcsra járatása megmutatja, hogy Péterffy Attila valójában mennyire semmibe veszik a pécsiek érdekeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!