2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Tüntetők várták Mesterházyt és Bajnait

Több tucat tüntető várta tegnap Nyírbátorban Mesterházy Attilát és Bajnai Gordont.

A csendes demonstrációra táblákkal és libákkal érkeztek a résztvevők, a szárnyasok nyakába vörös szalagot kötöttek. A szocialisták és az Együtt–PM vezetője a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egyéni képviselőjelölteket mutatta be. A vendéglátó Veres János egykori szocialista pénzügyminiszter volt, aki a magyar Országgyűlés helyett jövőre az Európai Parlamentbe készül. Helyette a nyírbátori körzetben Helmeczy László ügyvéd indul a választáson az Együtt–PM színeiben. A tájékoztató után a helyi művelődési központban tartottak fogadást és tájékoztatót a szimpatizánsoknak, immár a média kizárásával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Honvédelmi veszélyhelyzet

A miniszteri eskütételek mellet ma szavaznak a 10. alaptörvény-módosítási javaslatról a parlamentben. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt kapcsoltuk a Híradóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!