2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Belföld

Tudják, mi a korrupció, hogyan lehet felismerni, hogyan lehet kezelni

Elektronikus tananyagot fejlesztett ki az egyik hazai mobilszolgáltató cég a kis- és középvállalkozóknak. Az anyag segítségével mutatják be, mit jelent a korrupció, mi az összeférhetetlenség és hogyan védekezhetnek a vesztegetés ellen. A tanagyak interaktív és ingyen letölthető a cég weboldaláról.

Volt már arra példa, hogy egy adott országban nem engedték meg a Telenornak, hogy megépítse a székházát, mert nem fizetett az építési engedélyért csúszópénzt – konkrét korrupciós esetről mesélt a norvég tulajdonú mobilszolgáltató illetékese.

„Mi úgy látjuk, hogy egy hosszútávú gazdasági fejlődés szempontjából nagyon fontos, hogy egy országban ne legyen korrupció, minél inkább visszaszoruljon a korrupció – nyilatkozta Kutas István. – Nekünk, mint nemzetközi cégnek van tapasztalatunk, anyavállalatunktól érkezik tudás is az ügyben, hogy mi a korrupció, hogyan lehet felismerni, hogyan lehet kezelni" – tette hozzá a Telenor Magyarország Zrt. kommunikációs igazgatója.

A cég egy korrupció ellen küzdő nemzetközi szervezet együttműködésével internetes oktatóanyagot készített, amelyet egy budapesti konferencián mutattak be kis- és középvállalkozóknak. Az oktatóanyagot a vállalkozók ingyen letölthetik a mobiltársaság honlapjáról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!