2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Tudatos provokációnak nevezte Szél Bernadett kijelentését

Tudatos provokációnak tartja Szél Bernadett Verespatakkal kapcsolatos parlamenti kijelentését Illés Zoltán.

A környezetvédelmi államtitkár szerint az LMP-s képviselő felszólalását csakis kampányérdekek motiválhatják. Az államtitkár emlékeztetett: a kormány rengeteget tett Verespatak ügyében, diplomáciai tárgyalásokat, lakossági fórumokat szervezett, és az EU-ban is kezdeményezte hogy uniós szinten tiltsák be a cianidos technikát. A zöld párti politikus kedden napirend előtti felszólalásában kérte számon a kormányon, hogy miért nem lép fel az aranybánya tervezett újranyitása ellen. Illés Zoltán erre úgy reagált, „attól, hogy ön szép, abból még nem következik az, hogy okos”. Az államtitkár később bocsánatot kért, ezzel pedig lezártnak tekinti az ügyet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!