2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Svenk 10:30

Belföld

Tucker Carlson beszéde kiugró nézettséget hozott a Hír TV-nek

Rekordot döntött Tucker Carlson Orbán Viktor-interjúja a Fox News YouTube-csatornáján. Már 3 millió 300 ezernél tart a megtekintés, vagyis többen nézték, mint a Kamala Harris alelnökről, Joe Biden elnökről vagy Donald Trump korábbi elnökről készült videókat. És kiugróan magas nézettséget hozott a Hír TV-nek is az amerikai sztár-műsorvezető. Tegnap este a magyar csatornák közül elsőként adtuk magyar felirattal Tucker Carlson MCC-fesztiválon elhangzott előadását. A sztárműsorvezető méltatta Magyarországot, azt mondta: szúrja azoknak a szemét, akik félrekormányozták a Nyugatot. A kutyabarát hírében álló Carlson a magyar határvédelmet is méltatta.

  • Tucker Carlson beszéde kiugró nézettséget hozott a Hír TV-nek

Kapcsolódó cikk:

Tucker Carlson előadása az MCC Feszten

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!