2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Trollok szabadulhattak rá Kálomista Gábor politikai krimijére

Közben trollok szabadulhattak rá Kálomista Gábor politikai krimijére. Még véget sem ért az első vetítés, amikor az amerikai IMDB adatbázisban már 1500-nál is több értékelést írtak róla ismeretlenek. A lehető legrosszabb pontszámot adták a filmnek. Azt nem tudni, hogy az 1500 értékelő valóban látta e a filmet vagy csak Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció mindenre elszánt aktivistái lendültek akcióba. A rendszer azt ugyanis nem szabályozza, hogy hogy csak az értékelhet, aki látta az alkotást. Korábban Kálomista Gábor többször nyilatkozott arról, hogy a filmjét a mozikból is megpróbálták kitiltani.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nagy siker az oltási akcióhét

Kétszer annyian szeretnének oltást kapni a regisztráció nélküli heteken a pécsváradi oltóponton, mint korábban. Az első oltást felvevők aránya 15 százalék volt, ami az országos átlag másfélszerese.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!