2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Tranzit: Honnan lesz energiánk?

A megújuló energiaválságról beszélgetett a Tranziton Lantos Csaba energiaügyi miniszter és Hernádi Zsolt, a Mol vezérigazgatója.

  • Tranzit: Honnan lesz energiánk?

Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója szerint: A szankciós politika egyértelmű vesztese Európa. 2015-ig az európai LNG kapacitások kihasználtsága 30%-os volt. Drága volt, nem volt értelme.

Lantos Csaba energiaügyi miniszter kiemelte: Ha a korábbi generációk elvitték az áramot, a gázt a családokhoz, háztartásokhoz, akkor nekünk meg az a generációs kötelességünk, hogy ez hozzáférhető legyen a családoknak, megfizethető áron. Ez a rezsicsökkentés.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!