2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Belföld

Transzgender mesék az óvodákban

A woke ideológia már bevette Nyugat-Európát is – vitatták meg külföldi szakértők az MCC budapesti oktatási csúcstalálkozóján. Mint egy amerikai konzervatív érdekvédő ismertette, az igazgatók arra utasítják a tanárokat, hogy a gyereket a szüleik ellen hangolják és hazudjanak otthon. A volt paraguayi oktatási miniszter pedig olyan jelenségről beszélt, ami kísértetiesen hasonlít a Magyarország-ellenes uniós zsaroláshoz, ugyanis hazáját csak akkor támogatja az Európai Unió, ha a pénzt a genderideológiát terjesztő NGO-k kapják meg.

  • Transzgender mesék az óvodákban

A politika manapság az oktatást eszközként használja, és amit az iskolákban mondanak, az nem feltétlenül igaz – hangzott el egy nemzetközi szakértők között folytatott angol nyelvű panelbeszélgetésen az MCC Budapest Summit on Education (magyarul: csúcstalálkozó az oktatásról) című rendezvényen. Mint a beszélgetés amerikai megszólalói elmondták, sok marxista otthonra lelt a 20. század elején az ottani egyetemeken, és megfertőzte ideológiájával a tanárképző felsőoktatási intézményeket, ahol nagyban terjesztik a kritikai fajelméletet.

A konzervatívok szerint az értéksemlegesség fogalma őrültség és megállapították, hogy a korszellem ellenük van, ahogy a múzeumok és az egyetemek vezetői is, hasonlóan a Washington Posthoz, illetve a New York Timeshoz. Az egyik szakértő kijelentette: ha Donald Trump nyer, és az ország képes követni a floridai példát, ahol korlátozták a szexuális irányultsággal és a nemi identitással kapcsolatos témák tantermi oktatását, akkor a jövő fényesebben néz ki. Igaz, az egyetemek, a média és Hollywood a konzervatívok ellen hangolnak, de ezeknek a jelentősége egyre csökken, a hagyománytisztelők pedig vissza fognak vágni – vélekedett a szakértő.

A beszélgetés skót résztvevője, Stuart Waiton arról mesélt, hogy egy óvodában kidobtak régi könyveket, mert túlságosan régimódinak tartották őket.

Helyettük hoztak újakat, amelyek közül az egyik a Julian egy kis hableány című volt, ami lényegében egy transzgender könyv, ezt olvassák most a három és négy éves óvodásoknak.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!