2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Továbbra sem kezdődtek meg a munkálatok a népligeti felüljárón

Hiába ígérték, még mindig nem kezdték meg a népligeti felüljáró műszaki felméréséhez kapcsolódó munkálatokat. A Budapesti Közlekedési Központ szerint hétfőn kezdődtek volna, ám ma még nyoma sem volt a munkavégzésnek.

  • Továbbra sem kezdődtek meg a munkálatok  a népligeti felüljárón

A hídon naponta több tízezren közlekednek, közülük sokan úgy vélik, hogy nem lenne jó ötlet lebontani a hidat, még akkor sem ha statikailag ezt indokolt lenne.

A felüljáró sorsáról a műszaki felméréseket követően fog dönteni a BKK. A Városi és Elővárosi Közlekedésért Egyesület elnöke szerint

azonban nincs kérdés, el kell bontani.

Megkerestük a Budapesti Közlekedési Központot is,hogy mikor kezdik el az egyébként hétfőre tervezett műszaki felméréséhez kapcsolódó munkálatok, ám a BKK szerda estig nem reagált. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!