2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Továbbra is nyomoznak a Rác fürdőnél

Még mindig nyomoznak a Rác fürdő hiteleinek ügyében.

A Magyar Nemzetnek a Fővárosi Főügyészség szóvivője azt mondta: a budai fürdő és a mellé épített hotelberuházáshoz kapcsolódó nyomozást március 30-ig hosszabbították meg. A gyanú szerint 2005-ben, a Demszky-korszak idején a Rác fürdő felújítására a Magyar Fejlesztési Bank – a véleményező testületek aggályai ellenére – fedezet nélkül nyújtott több mint hatmilliárd forint hitelt a beruházásra létrehozott kft.-nek. A cég csődbe ment, a főváros pedig nem talált olyan üzemeltetőt, amelyik vállalta volna a hitel törlesztését, így a felújított fürdő azóta sem működik.

A Fővárosi Főügyészség az ügyben hűtlen kezelés miatt nyomoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Ukrajna meghívhatja Oroszországot a nemzetközi partnerekkel tervezett következő békekonferenciára – közölte Volodimir Zelenszkij elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak a Bloombergnek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!