2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Továbbra is nagy a titkolózás a David Pressman és Dobrev Klára közötti találkozó körül

A titkolózás gyanúra ad okot - jelentette ki Lánczi Tamás a vasárnap este levetítésre kerülő Bayer Showban, miután továbbra sem tudni, hogy mi hangzott el azon a találkozón, amelyen Dobrev Klára vett részt az Egyesült Államok budapesti nagykövetségén. A hivatalos közlés szerint a Magyarországra érkező Jason Crow demokrata képviselő tájékozódik az itteni politikai helyzetről. A tárgyaláson ő és David Pressman fogadta a DK-sokat. Dobrev mellett Eörsi Mátyás is részt vett az eligazításon.

  • Továbbra is nagy a titkolózás a David Pressman és Dobrev Klára közötti találkozó körül

Ahogyan azt korábban megírtuk, David Pressmannel egyeztetett Dobrev Klára az amerikai nagykövetségen. A budapesti amerikai nagykövetség Facebook oldalán azt írták, a magyar politikai spektrumot jellemző sokszínű nézetekről folytattak eszmecserét. A találkozón ott volt az amerikai demokrata képviselő, aki a Trump ellen indított eljárás egyik meghatározó alakja volt. A nagykövetség beszámolója szerint az ő budapesti látogatása volt a Dobrev Klárával való egyeztetés apropója.

"Önmagában az még nem is lenne probléma, hogy találkozik egy ellenzéki képviselő az amerikai nagykövettel. A titkolózás, ami ezt körülvette, az szerintem már gyanúra ad okot"

- jelentette ki Lánczi Tamás a Bayer showban.

A politológus szerint elképesztő Gyurcsányék újabb lépése, miszerint újra Magyarország ellen hergelnek. A DK árnyékkormányának vezetője mellett az egykori SZDSZ-es, ma DK-s politikus, Eörsi Mátyás is jelen volt a találkozón.

"Én azt gondolom egyébként, hogy ő komolyan hisz abban, amit csinál. Ez nem egy cinikus figura, ő meg van arról győződve, hogy a magyar az elmaradott nép" - tette hozzá Lánczi Tamás.

A Bayer show ma este 21:05-kor kerül levetítésre a Hír TV-n. Az alábbi videón az esti adásból láthatnak részletet olvasóink:

Borítókép: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!