2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula 11:00

Belföld

Továbbra is hallgat a kínos ügyekről Karácsony embere + videó

Szaniszló Sándor nyilatkozata, hogy összefüggés lehet a számlagyárügy és a baloldal kampányfinanszírozási botránya között, további kérdéseket vetett fel. A Magyar Nemzet erről is szerette volna megkérdezni Perjés Gábort, Karácsony Gergely pénzhordó emberét, aki hónapok óta hallgatásba menekül.

  • Továbbra is hallgat a kínos ügyekről Karácsony embere + videó

„Minden mindennel összefügg.” - válaszolta a XVIII. kerület DK-s polgármestere Heiter Dávidnak arra a kérdésre, hogy mi köze van az Amnesty-vezér testvérének számlagyárügyének a kampányfinanszírozáshoz.

Karácsony Gergely azt mondta, nem ismeri az eset részleteit, ahogy a többi baloldali fővárosi politikus sem tud semmit.

A Magyar Nemzet stábja most arra lett volna kíváncsi, hogy Perjés Gábor, Karácsony Gergely pénzhordó embere mit gondol a DK-s polgármester nyilatkozatához, Perjés azonban minden kérdést azzal hárított, hogy mindenkinek boldog karácsonyt kíván. 

Csupán arra a kérdésre adott értékelhető választ, hogy a NAV nyomozói mit foglaltak le tőle, de erre is csak azt mondta, hogy majd lesz erre fórum, ahol mindenről beszámol, de azt nem tudta megmondani, mikor és hol.

Ahogyan a Magyar Nemzet is beszámolt róla korábban, Karácsony Gergely jogi főtanácsadója, Tordai Csaba után Perjés Gábornál is házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben. Perjés Gábor azóta nem áll a sajtó rendelkezésére és hárítja az üggyel kapcsolatos kérdéseket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Teljesen elszigetelte magát Emmanuel Macron

Teljesen elszigetelte magát Emmanuel Macron

Emmanuel Macron francia elnök nyilatkozata, mely szerint nem zárható ki a nyugati csapatok kiküldése Ukrajnába, ellentmondott az európai és francia hangulatnak. Bár egyes francia tisztségviselők később próbálták enyhíteni Macron kijelentését, a nyilatkozat dühös reakciókat váltott ki szerte Európában - írja a Magyar Nemzet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elbaltázott beruházások a fővárosban

Elbaltázott beruházások a fővárosban

Karácsony Gergely, Budapest jelenlegi vezető a korábbi vezetés által megtervezett beruházások jó részét nem tudta vagy akarta tető alá hozni csaknem öt év alatt - hívta fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet.
Transzgender mesék az óvodákban

Transzgender mesék az óvodákban

A woke ideológia már bevette Nyugat-Európát is – vitatták meg külföldi szakértők az MCC budapesti oktatási csúcstalálkozóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!